Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Roastbeef 2

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 2. 2011 10:43

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Petra

28. 8. 2015 14:43

hosta: já si z vícero receptů vytáhnu to co se mi líbí nejvíc a udělám takový mix... určitě to i trochu jinak ochutím, tady se spíš chci řídit dobou a stupněm pečení, líbí se mi na fotce jak je to růžové, ani moc ani málo, přesně tak jak bych chtěla.

Veronika.Hrozna

28. 8. 2015 13:58

Petra:1,2 kila peču asi 35 minut do růžova.Marinuju tři dny i se solí.Občas vytáhnu z lednice a promasíruju,aby se to lépe vstřebalo. Osolím okořením pepřem a dám púl decka oleje. Šťáva z masa nevyteče olej to udrží v mase.

hosta

28. 8. 2015 13:48

Petra: hlavně nesol den předem, sůl ti vytáhne šťávu z masa a bude tuhé, sol až těsně před přípravou;-)

Petra

28. 8. 2015 13:42

Dneska budu dělat roastbeef, asi podle vašeho receptu - líbí se mi barva :) Jenom nedám kečup, to mi přijde škoda k tak dobrému masu. Škoda že nepíšete, jak velký kus masa jste měl vy, abych tomu přizpůsobila délku pečení...

Pajaska

26. 2. 2011 00:25

Fantome,když maso potřeš olejem s trochou pepře a necháš v lednici dva tři dny a není to ze stoletého skotu,tak se krásně rozleží.Jasně ,že kyselé to uspíší.;-):yes:

Fantom

25. 2. 2011 15:28

děkuji za komentáře:-) ten kečup a hořčice tam víceméně nejsou kvůli chuti ale aby maso trochu zkřehlo, můžete použít trochu octa či jakoukoliv kyselinu v pochutinách:yes:

Pajaska

25. 2. 2011 14:11

Jo tak Rostbeef je geniální věc.Pokud je z kvalitního masa a umí se ,je to špica studené kuchyně.Jen bych osobně nepoužila ten kečup a hořčici,bylo by mi líto masa.Já to tedy takto nezkusila,nechci soudit,vůbec ne,dobré to bude to jistě,jen bych nechala vyniknout chuť masa.Je to osobní názor.Ta fotka je šťavnatá.:yes::yes:

Bibinka

25. 2. 2011 12:55

Fantome, ty rád provokuješ a hlavně kolem poledne, kdy se každému při pohledu na tvůj talíř zblázní chuťové buňky viď:-?;-) Máš ho ovšem udělanej, jak má být a i když já tyhle polosyrová masa v dnešní době nemusím, 10.bodík ti dát musím a chci:yes:

marcik

25. 2. 2011 12:20

hned bych si dala:-)+:yes:

Romario

25. 2. 2011 12:07

takhle před obědem!;-( Ale je to krásné, určitě dobré a nedá se jinak hodnotit, než alespon jedním bodíkem.:yes::-p:-)

Fantom

25. 2. 2011 11:38

Nonya, tohle si nejsem jistý ale asi hrudí:yes:

spagetka

25. 2. 2011 11:36

Nonya - to jsou taky takové růžové plátky z kvalitního hovězího, že jo? Já osobně to znám pod tímto názvem- klidně to sem dej, český ekvivalent by to stejně nevystihl.:yes::yes: U nás to dělá jeden Skot ke svátku sv. Patrika :-p:-p

Nonya

25. 2. 2011 11:29

Vyzera krasne , pridavam bod.:yes:
Fantom ja mam spraveny "Corned beef" ale neviem ako sa to vola po cesky ani slovensky, nevies nahodou:-?

Simona Skolakova

25. 2. 2011 11:04

To je krása:-O+1:yes:;-)rostbeef,jsem nikdy nedělala.:-8:-p

JanaDorazinova

25. 2. 2011 11:01

Nemám slov....:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rostbeef anglický rostbeef rostbeef recept anglický rostbeef recept hovězí rostbeef rostbeaf rostbeaf recept rostbief recept rostbeef rosbeef maso na rostbeef recept na rostbeef hovězí rostbeef recept recepty rostbeef jak se dělá rostbeaf rosebeef anglický rostbeaf rozbeef rost beef recepty na rostbeef

Suroviny: roštěnec hovězí vysoký, hořčice, kečup sladký, citron, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Roastbeef 2

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gxZY