Trhané maso
Recept ještě nebyl hodnocenTrhané maso využijeme v různých sendvičích, či burgerech. Nejlepší je, když maso budeme před pečením delší dobu marinovat. Fenyklová semínka dodají masu zajímavé, lehce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Trhané maso využijeme v různých sendvičích, či burgerech. Nejlepší je, když maso budeme před pečením delší dobu marinovat. Fenyklová semínka dodají masu zajímavé, lehce…
Červená řepa obsahuje velmi velké množství zdraví prospěšných látek, které lidské tělo potřebuje. Když se naskytne možnost uchovat ji na zimní období zpracováním podle…
Květák rozebereme na růžičky, důkladně propereme a vaříme 15min v páře. Hotový květák vidličkou nebo mačkadlem na bramborovou kaši rozmačkáme na menší kousky, ale ne na…
Řepu umyjeme, naskládáme do hrnce, zalijeme vodou a dáme vařit do poloměkka. (Já vařím v tlakovém hrnci 10 minut od bodu varu).Uvařenou řepu oloupeme a na robotu…
Výrazná kořeněná marináda na drůbeží maso zachutná milovníkům lehce orientálního nádechu jídla. Přílohou k připravenému kuřecímu masu může být klasická rýže nebo…
Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na velikost soust.V uzavíratelné misce z uvedených surovin smícháme marinádu, vložíme maso a důkladně obalíme ze všech stran. Misku…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Dýňový cheesecake voní vanilkou a je vláčný. Jak ho nejlépe připravit, poradil semifinalista MasterChef Česko Pavel Berky
Malý šplouch, velký šplouch i dlouhý krok: Vinné střiky v Maďarsku mají vtipné názvy a dají se jednoduše namíchat
Holka u plotny radí: Jak na masopustní boží milosti? Zkuste je s vínem a skořicovým cukrem!