Mrkvový nákyp - absolutně zdravý
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si uvaříme rýži podle návodu. Mkve očistíme a nastrouháme na hrubo, zázvor očistíme a nastrouháme na jemno, současně můžeme nastrouhat na hrubo šmakouna (či…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve si uvaříme rýži podle návodu. Mkve očistíme a nastrouháme na hrubo, zázvor očistíme a nastrouháme na jemno, současně můžeme nastrouhat na hrubo šmakouna (či…
Celá příprava je naprosto jednoduchá a rychlá. Maso, Šmakoun i cibuli rozemeleme. Přidáme koření a promícháme. Vytvarujeme 3 karbanátky. Na grilu nebo grilovací pánvi …
Vejce, ovesné vločky a trochu mléka smícháme dohromady, necháme vločky nasáknout - asi 15 minut.Přidáme ostatní ingredience a zamícháme. Pokud je hmota hodně hustá,…
Brambory uvaříme den předem ve slupce. Oloupeme a rozmačkáme šťouchadlem (pokud chcete jemné hladké knedlíky, tak brambory nastrouhejte, ale já mám raději s kousky…
Všechny suroviny důkladně promícháme a vytvoříme kompaktní směs. Tu necháme asi dvě hodiny vychladit a pak podáváme k očesnekovaným topinkám nebo toastům.
Nejprve smícháme všechny suché suroviny.Šmakoun rozlámeme a rozmixujeme tyčovým mixerem s acidofilním mlékem a přilijeme k suché směsi. Promícháme a vylijeme na plech…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Výlet do světa omamných vůní: Z růže uděláte marmeládu, růžová voda zase ovoní cukroví
Netroufáte si na velikonoční kynutý mazanec? Připravte si ten tvarohový. Je snadný, rychlý a chutná výborně
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká