Pórkový nákyp s brokolicí
Recept ještě nebyl hodnocenDobrý nákyp se zeleninou můžeme připravit k obědu či večeři. Pečivo a dušený pórek s brokolicí zalijeme smetanou s vejci, posypeme šunkou a na závěr i sýrem, který se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dobrý nákyp se zeleninou můžeme připravit k obědu či večeři. Pečivo a dušený pórek s brokolicí zalijeme smetanou s vejci, posypeme šunkou a na závěr i sýrem, který se…
Zapečené liškové sendviče spojují křupavou veku, jemně nasládlou chuť lišek a voňavý sýr do dokonalé kombinace, která potěší nejen houbaře. Připravíte je snadno a rychle…
Coquelet jsou mladí kohoutci, staří asi 4-6 týdnů, kteří váží pouze 400-600 gramů. Pro svoji malou velikost se nejčastěji připravují vcelku. V tomto receptu je naplníme…
Zapečená cuketa se žampiony, slaninou a salámem je voňavá, sytá a přitom jednoduchá. Jemná cuketa, šťavnaté houby a křupavá slanina se při pečení propojí v lahodný celek…
Houbaření je českým národním sportem. Když se vám podaří nalézt pýchavku, neváhejte ji vzít s sebou. Připravit z ní můžete třeba skvělou smaženici. Tu servírujte na…