Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Veka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Velikonoční nádivka v tradicích symbolizuje nový život a naději na dobrý úrodný rok. Nemusíte ji však připravovat pouze na Velikonoce. Nádivkou, plnou bylinek, můžete…

Metlos

130 min

Malínské plněné tolary s křenem

Malínské plněné tolary s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na rozpečené nakrájené slanince orestujeme jemně nakrájenou cibuli a vmícháme do masa společně s vekou, nebo rohlíky namočenými v pivu.Přidáme 2 lžíce nastrouhaného…

jahoda

45 min

Žemlovka naslano

Žemlovka naslano

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sladká žemlovka či zemlbába s jablky a tvarohem je oblíbené české jídlo, které mají rády hlavně děti. Můžeme ji ale připravit i naslano - stačí ji naplnit špenátem,…

poslirecept

60 min

Kachna s jarní nádivkou

Kachna s jarní nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lámete si hlavu s tím, co uvařit na Velikonoce? Recept na pečená kachní stehna s jarní nádivkou vám jistě přijde vhod. Kachna patří mezi velmi oblíbená sváteční jídla a…

poslirecept

120 min

Polské zapékanky

Polské zapékanky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jednoduchá, rychlá a levná večeře inspirovaná polským street foodem. Křupavá veka podávaná s restovanými žampiony a cibulkou, jemně zapečená se sýrem a dochucená kečupem…

Jaruna18

30 min

Tousty se smaženicí z pýchavky

Tousty se smaženicí z pýchavky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houbaření je českým národním sportem. Když se vám podaří nalézt pýchavku, neváhejte ji vzít s sebou. Připravit z ní můžete třeba skvělou smaženici. Tu servírujte na…

Handour

55 min

1 8 9 10

Naposledy jste si prohlédli