"Anglické" závitky ve "valašských" bramborách
Recept ještě nebyl hodnocenNejlépe večer si smícháme všechny uvedené suroviny na závitky a dáme je přes noc v uzavřené nádobě uležet do lednice. Druhý den masovou směs promícháme a utvoříme 6…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejlépe večer si smícháme všechny uvedené suroviny na závitky a dáme je přes noc v uzavřené nádobě uležet do lednice. Druhý den masovou směs promícháme a utvoříme 6…
Celer očistíme a nakrájíme na cca 5 mm plátky.Posolíme, pokapeme citrónem a uložíme do pečící nádoby vytřené olejem.Uvařenou rýži promícháme s mletým masem, vajíčkem,…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Používejte při vaření pokličku. Šetříte tím nejen čas, ale budete platit méně za energie
Netradiční květáková polévka s lanýžovým krémem podle Hany Heřmánkové ohromila i Jiřinu Bohdalovou. „Ta píše,“ pronesla herečka
Snadný bramborový guláš? Dejte si ho ve (skoro) bezmasé variantě, s hříbky nebo jen s trochou dobré anglické slaniny