Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žraločí maso - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie539 kJ / 129 kcal
Bílkoviny20,50 g
– z toho živočišné bílkoviny20,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky5,20 g
– nasycené1,70 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,70 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 55 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Žralok na víně

Žralok na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybí maso (zralok ) zbavene kuze a patere si vložíme do misky a zalijeme vínem a nechame uležet Cca půl až 1 hodinu. Mezitím si připravíme směs na obalování: Do…

MartinZ105

60 min