Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
9 foto Hodnocení 24× Bílková poleva na perníčky: Se správně hustou polevou vykouzlíte dokonalé zdobení
9 foto Hodnocení 11× Jak zdobit perníčky bílkovou polevou? Popusťte uzdu fantazii a užívejte si to
Video Zkušená perníkářka radí, jak nazdobit perníčky: Nejdůležitější je ta správná hustota polevy, říká
Velikonoční perníčky: Aby byly ihned krásně měkké a vláčné, část medu je lepší nahradit cukrem a těsto správně vyválet
8 foto Hodnocení 26× Nemáte formu na beránka? Připravte si místo něj dokonalou velikonoční bábovku
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
Hodnocení 5× Jablíčka, malovaná bílkovou polevou: Poradíme vám, co se zbylou polevou na perníčky
Video Hodnocení 34× Jak připravit bílkovou ledovou polevu. Hodí se ke zdobení moučníků, velikonočního beránka i různých řezů
Dá se nahradit nebo ubrat drahý cukr při pečení? Cukrář Josef Maršálek má řešení, které může využít každý
7 tipů, jak na nejlepší bublaninu: Důležitý je druh těsta i ovoce a taky správná teplota trouby. Co ještě nepodcenit?