Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
Jak na skvělá drůbeží játra na cibulce: Za pár korun připravíte během chvíle jídlo, které voní a chutná perfektně
Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
9 foto Hodnocení 22× Bílková poleva na perníčky: Se správně hustou polevou vykouzlíte dokonalé zdobení
9 foto Hodnocení 11× Jak zdobit perníčky bílkovou polevou? Popusťte uzdu fantazii a užívejte si to
Video Zkušená perníkářka radí, jak nazdobit perníčky: Nejdůležitější je ta správná hustota polevy, říká
Velikonoční perníčky: Aby byly ihned krásně měkké a vláčné, část medu je lepší nahradit cukrem a těsto správně vyválet
8 foto Hodnocení 26× Nemáte formu na beránka? Připravte si místo něj dokonalou velikonoční bábovku
Poleva je korunou mnoha druhů cukroví: Košíčky ochutí výrazná čokoládová, perníčky zase jemná cukrová. A jak je připravit?
Hodnocení 4× Jablíčka, malovaná bílkovou polevou: Poradíme vám, co se zbylou polevou na perníčky
Video Hodnocení 32× Jak připravit bílkovou ledovou polevu. Hodí se ke zdobení moučníků, velikonočního beránka i různých řezů
Pěstování bylinek na jednom stanovišti: Rozmarýn a tymián mají rádi slunečné aranžmá, v polostínu se daří majoránce nebo kerblíku
Cuketové pesto s česnekem, sýrem a olivovým olejem skvěle dochutí těstoviny i maso. Příprava je snadná
12 nejlepších masopustních dobrot: Bez těchto koláčků, nadýchaných koblih i šťavnatých jitrnic se letos neobejdete!