Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Jak udělat šopský salát? Základem je čerstvá šťavnatá zelenina a kvalitní sýr, na dochucení stačí jen pár kapek oleje a octa
9 foto Hodnocení 3× Co se vaří v Bulharsku? Pochutnejte si na dovolenkových jídlech v pohodlí domova
Milinki aneb Slané buchty z Bulharska: Vláčné a nadýchané pečivo s balkánským sýrem místo tvarohu chutná božsky
Šopák aneb Šopský salát: Ten pravý bulharský dochutí speciální sýr a na přípravu stačí jen čtyři suroviny
Dovolená v Bulharsku 2023: Polévka za 30 korun či kebab za 75 mile překvapí, oběd v restauraci vyjde na stokorunu
Bulharsko na talíři: Známe tajemství pravého šopského salátu. Víte, jaké dvě ingredience mu dají tu správnou chuť?
Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?
Krkovice na houbách a česneku: Šťavnaté maso má výraznou chuť díky houbám, sekanému česneku a správné směsi koření