Bulharská kuřecí srdíčka
Bulharská kuřecí srdíčka jsou specialitou balkánské kuchyně. Restovaná s cibulí, zeleninou a voňavým kořením, doplněná rajčatovou omáčkou nebo často červeným vínem, nabízejí bohatou a intenzivní chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulharská kuřecí srdíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rL8B
Moje poznámka
Bulharská kuřecí srdíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rL8B
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 19 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 12 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 12 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
srdce kuřecí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
rajče,
cuketa,
fazolky zelené,
kečup sladký,
olej,
sůl,
pepř mletý,
feferonka
Komentáře (1)