Bulharská kuřecí srdíčka
Bulharská kuřecí srdíčka jsou specialitou balkánské kuchyně. Restovaná s cibulí, zeleninou a voňavým kořením, doplněná rajčatovou omáčkou nebo často červeným vínem, nabízejí bohatou a intenzivní chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulharská kuřecí srdíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rL8B
Moje poznámka
Bulharská kuřecí srdíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rL8B
Nejnovější recepty
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 8 hodinami
Krém z pečeného česneku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 1 hodinou
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 1 hodinou
Citronové tartaletky
Routeu před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 3 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 3 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 4 hodinami
Suroviny:
srdce kuřecí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
rajče,
cuketa,
fazolky zelené,
kečup sladký,
olej,
sůl,
pepř mletý,
feferonka
Komentáře (1)