Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
8 foto Hodnocení 2× Odpalované těsto: Lze ho využít ve sladké i slané kuchyni. Přesvědčte se sami
8 foto Náš život s celiakií: Bezlepkové churros pro Áňu. Snadno se dělají a skvěle chutnají s čokoládovým krémem
Jak využít zbytky velikonočního mazance? Žemlovka s banánem, kávou vonící tiramisu nebo španělské „koblihy“ vás dostanou
Video Hodnocení 6× Churros z odpalovaného těsta: Připravte si španělskou dobrotu podle videonávodu
Hodnocení 459× Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
61 foto Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli
12 foto Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Vepřový závitek s mletým masem, šunkou a vejcem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 55 min
Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka) Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 sunny.sofi 60 min