Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 414 kJ / 6 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,10 g |
Tuky | 300,92 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,65 g |
Sacharidy | 741,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mléka a droždí necháme vzejít kvásek.
Krok 2: Do mísy dáme mouku, sůl, rozpuštěnou Heru a škvarky se sádlem (také rozpuštěné). Nakonec přidáme kvásek.
Uhněteme těsto, hned tvoříme preclíky, které potřeme vejcem a posypeme.
Nenecháváme kynout! Krok 3: Pečeme v troubě na 200 stupňů.
Uhněteme těsto, hned tvoříme preclíky, které potřeme vejcem a posypeme.
Nenecháváme kynout! Krok 3: Pečeme v troubě na 200 stupňů.
Zveřejněno 28. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chudenické preclíky z pekárny U Šperlů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMwx
Moje poznámka
Chudenické preclíky z pekárny U Šperlů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMwx
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 11 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 14 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 25 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 31 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí čerstvé,
mléko,
tuk hera,
škvarky,
sůl,
vejce,
mák
Komentáře (3)