Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
21 foto Zavařte si kousek léta: Hanka z rodinné marmeládovny poradila, jak připravit perfektní jahodový džem
7 foto Hodnocení 177× Aby marmeláda zhoustla, nemusíte mít jen kupovaný pektin. Víme, jak ho nahradit
7 foto Hodnocení 14× Chyby při vaření marmelády: Přezrálé ovoce i opakované ochutnávání je pochybením
7 foto Hodnocení 63× Proč a jak se při zavařování sklenice otáčejí víčky dolů? Rady pro začátečníky
7 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma marmeláda: Jde o nejchutnější způsob, jak skladovat ovoce
Hodnocení 25× 5 chyb při výrobě meruňkové marmelády: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Deset tipů na ten nejlepší dýňový koláč: Těsto je dobré předpéct, náplň bude chutnější a jemnější, když se odleží v lednici
Zmapovali jsme výhodné velikonoční akce: Vejce se dají sehnat do 4 Kč za kus, máslo za 28,90 Kč a uzené za dvě stovky
Severokorejský vůdce Kim pije koňak za sedm tisíc dolarů, jí velbloudí nohy a kuchaři mu kontrolují každé zrnko rýže