Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
10 foto Hodnocení 1× Rybíz má v kuchyni široké uplatnění, je skvělý nejen do bublanin a marmelád
6 foto Hodnocení 1× Jak udělat třešňovou marmeládu? Lahodná chuť léta vás bude těšit po celý rok
21 foto Zavařte si kousek léta: Hanka z rodinné marmeládovny poradila, jak připravit perfektní jahodový džem
7 foto Hodnocení 344× Aby marmeláda zhoustla, nemusíte mít jen kupovaný pektin. Víme, jak ho nahradit
7 foto Hodnocení 23× Chyby při vaření marmelády: Přezrálé ovoce i opakované ochutnávání je pochybením
7 foto Hodnocení 77× Proč a jak se při zavařování sklenice otáčejí víčky dolů? Rady pro začátečníky
7 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma marmeláda: Jde o nejchutnější způsob, jak skladovat ovoce
Hodnocení 49× 5 chyb při výrobě meruňkové marmelády: Poradíme, které to jsou a jak se jim vyhnout
Tajemství dokonalé postavy princezny Diany: Milovala rajčatovou pěnu i speciální špenátem plněné brambory
VIDEO: Našli jsme tři restaurace v Praze s nejlepším výhledem. Někde uvidíte celé město, jinde můžete obdivovat architekturu