Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
21 foto Co dělat, když marmeláda ve sklenici neztuhne: Pomůže čas nebo druhé svaření, radí odbornice Hana Šindlerová
10 foto Hodnocení 1× Rybíz má v kuchyni široké uplatnění, je skvělý nejen do bublanin a marmelád
6 foto Hodnocení 1× Jak udělat třešňovou marmeládu? Lahodná chuť léta vás bude těšit po celý rok
21 foto Zavařte si kousek léta: Hanka z rodinné marmeládovny poradila, jak připravit perfektní jahodový džem
7 foto Hodnocení 350× Aby marmeláda zhoustla, nemusíte mít jen kupovaný pektin. Víme, jak ho nahradit
7 foto Hodnocení 23× Chyby při vaření marmelády: Přezrálé ovoce i opakované ochutnávání je pochybením
7 foto Hodnocení 82× Proč a jak se při zavařování sklenice otáčejí víčky dolů? Rady pro začátečníky
7 foto Hodnocení 6× Desatero rad na téma marmeláda: Jde o nejchutnější způsob, jak skladovat ovoce
8 foto Otestovali jsme pražské prodejny chlebíčků: Našli jsme okoralou veku i fantastický výrobek za 40 korun
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení