Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Proč nevážím jídlo, ani nepočítám kalorie? Tohle je naše teorie
7 foto Hodnocení 2× Jak upéct toustový chléb? Pochutnejte si na pečivu bez zbytečných konzervantů
Máslové briošky podle ČSN: Jsou nadýchané, vláčné, lehce slané i sladké a skvěle chutnají se šunkou a vajíčkem
9 foto Hodnocení 30× Jak dlouho péct housky, aby se nevysušily? Vyzkoušejte rady pro začínající pekaře
Video Hodnocení 34× Jak upéct domácí veku? Připravte podle videoreceptu jemnou veku s křupavými okraji
Video Hodnocení 36× Jak pracovat s domácí pekárnou? Videonávod krok za krokem ukáže, jak na snadné pečení
11 foto Hodnocení 7× Jak vařit co nejlevněji? Zásadní není jen plánování nebo využití zbylých surovin
Hodnocení 19× Čím ochutit těsto na domácí chleba? Poradíme, co přidat, aby byl chléb pokaždé jiný
Rohlíky upečete snadno i doma a není to ani těžké. Když jsou ještě krásně křupavé, chutnají úplně nejlépe
5 foto Hodnocení 97× Jak upéct banketní pečivo? Křehké kousky jsou báječné i na silvestrovské pohoštění
7 foto Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé
Klasický rohlík lze doma upéct do 2 korun včetně energií. Tomu domácímu, voňavému a křupavému se nic nevyrovná
Vyplatí se při cenách mouky a energií domácí pečení chleba? Ano, ale je potřeba při pečení dodržet jeden zásadní krok
7 foto Domácí nebo kupovaná vánočka? V pekárně dáte za necelý kilogram skoro 200 Kč, doma si vánočku upečete za stovku
Bavorská specialita z jednoho hrnce: Pichelsteiner je šťavnatá směs masa a zeleniny, kterou si zamiluje každý
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny