Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
8 foto Hodnocení 18× Jak připravit dušenou mrkev? Využít ji můžete nejen jako lahodnou přílohu k masu
16 foto Hodnocení 1× Jak využít dýňové pyré? Přinášíme lahodné recepty pro sladké pečení i slané vaření
Video Hodnocení 84× Jak připravit dušenou mrkev? Pokrm je sice jednoduchý, ale zachutná celé rodině
5 foto Hodnocení 17× Čím zahustit dušenou mrkev? Poradíme vám hned několik vhodných způsobů zahuštění
Video Prázdniny u babičky: Pečený králík připravený podle tradičního receptu je báječně šťavnatý a nádherně voní česnekem
7 foto Hodnocení 9× Jakou vodou podlévat maso? Poradíme, jak teplota vody ovlivňuje šťavnatost masa
12 foto Hodnocení 6× Jak dusit hlívu ústřičnou? Připravte si snadno a rychle základ bezmasého jídla
Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka