Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
8 foto Hodnocení 40× Jak připravit pikantní katův šleh? Snadným postupem vás provedeme krok za krokem
6 foto Hodnocení 384× Co dělá chuť guláše? Poradíme, jak guláš správně ochutit pro dokonalý výsledek
19 foto Slavná hospoda v Hošticích z trilogie Slunce, seno opět budí pozornost: Jíst sem často a rád chodí i Zdeněk Troška
5 foto Hodnocení 43× Ovar s křenem je venkovská klasika. Poradíme s jeho přípravou krok za krokem
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady
Ve středověké krčmě na pivě nešidili, zato zde kvetl hazard a chudým se k jídlu podávala kaše. Bohatší si dopřávali veverku nebo ježka!
Zelné fleky nasladko podle receptury ČSN: Staročeské levné jídlo voní skořicí a chutná překvapivě dobře
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit