Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
8 foto Hodnocení 73× Jak připravit pikantní katův šleh? Snadným postupem vás provedeme krok za krokem
6 foto Hodnocení 397× Co dělá chuť guláše? Poradíme, jak guláš správně ochutit pro dokonalý výsledek
19 foto Slavná hospoda v Hošticích z trilogie Slunce, seno opět budí pozornost: Jíst sem často a rád chodí i Zdeněk Troška
5 foto Hodnocení 50× Ovar s křenem je venkovská klasika. Poradíme s jeho přípravou krok za krokem
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady
Ve středověké krčmě na pivě nešidili, zato zde kvetl hazard a chudým se k jídlu podávala kaše. Bohatší si dopřávali veverku nebo ježka!
Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
Palačinky podle receptu Zdeňka Pohlreicha: Jemné a krásně vláčné, dochucené marmeládou a pocukrované chutnají skvěle