Hořící guláš Atilla
Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Energie | 2 319 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,41 g |
Tuky | 46,15 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Efekt s hořícím alkoholem je zajímavý hlavně pokud guláš podáváme jako večeři návštěvě, ale je to pěkné zpestření i pro rodinu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 7 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 22 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 22 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slyšeli jste už o houbové drti? Jedná se o lahodné koření, které dodá bramboračce správný šmrnc
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Jak připravit a podusit houby na nejlepší houbovou smaženici? Začátečníkům poradíme jednoduchý a osvědčený postup
Další recepty
Tématické fráze: zeleninový guláš
Suroviny: kuře, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, vývar, paprika čerstvá zelená, protlak rajčatový, žampióny, pálenka
Hořící guláš Atilla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3wV
0 názorů