Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
7 foto Hodnocení 2× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
13 foto Hodnocení 2× Desatero rad na téma aspik: Můžeme jím zalít a ochutit sladké i slané pokrmy
Dokonalá huspenina jako ze zabijačky nahradí tlačenku. Potřebné suroviny koupíte za pár korun a snadno si ji uděláte i doma
Hodnocení 20× Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla
Hodnocení 102× Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Hodnocení 96× I v panelákovém bytě můžete připravit některé ze zabijačkových specialit. Vyzkoušejte huspeninu neboli sulc
Domácí tlačenku připravíte v tlačenkovém sáčku i v krabici od mléka: S cibulí, octem a chlebem je to lahůdka
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
Video Vaříme podle ČSN: Výbornou uherskou pěnu můžete namazat na veku i okurku a hodí se i naplnění vajíček