Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Huspenina

Hodnocení receptu je 4,5 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RH-12

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kolena vložíme do vody, aby byla zcela ponořená, přidáme sůl, koření a uvaříme je doměkka. Krok 2: Uvařené maso nakrájíme na kousky, kůži pomeleme na jemném kolečku, vše promícháme se scezenou polévkou. Přidáme Kunovjanku, ale s polévkou opatrně, podle hustoty. Přidáme ocet, pepř a sůl dle chuti. Krok 3: Nalijeme na plech a necháme vychladnout. Po ztuhnutí nakrájíme.

Zveřejněno 25. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Huspenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JwpD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Huspenina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JwpD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Kolena? Tak ty si radši u peču či uvařím a sním jen tak . A na sulc dávám nebo (huspeninu) nožičky a buď kousky masa s vepřových ořezů nebo šikovný kousek libového bůčku úplně postačující nožičky dobře vařené odkostím a rozmělním v sekáčku A kolik všeho no na co kdo se cítí ale nedělám toho kvanta všeho z mírou 1ednu sklenku nasekat na drobnější kousky Kunovjankou či Moravankou male sklenice trochu octa a pochutnat si na malém pekáčku .Tak asi!

Když něco děláme často. tak si ani neuvědomíme, že ostatním asi nebude jasné to co mně a prostě to tak napíši. Zkusíme to udělat podle vlastní úvahy a určitě se nějak trefíme. Beru to jako inspiraci a není špatná.;-);-)

s tou Kunovjankou je to fajn nápad:-):yes:

Lenunka:
Jj, ale jinak je to jakési divné 8-(
2 vepřová kolena? Přední?? Zadní??? A je známo, že na velikosti záleží, že :-)
Karel:-) sice pepře počítá na kousky a kunovjanku na flašky, ale už je mu šumák, že 4 ks mohou být 1360g, ale také 2720g
No, asi to budou ty menší sklínky, protože jinak by se to všechno dohromady na jeden plech (tedy asi 2 litry) nevměstnalo ;-)

Lenunka: Taky si myslím. Já dávám do sulcu uvařenou mrkev, syrovou cibulku a kyselou okurku. ;-)

Tématické fráze:
domácí sulc z kolena, huspenina, huspenina recept, top recepty sulc, huspenina z vepřového kolena, huspenina z vepřového kolena, sulc z veproveho kolena, recepty sulc huspenina, recept na sulc, huspanina, sulc recept, sulc s moravankou, huspenina top recept, huspenina s moravankou, huspeina, kůže z vepřového kolena-recept, top recepty domácí sulc, vepřové koleno domácí sulc, kolik litrů vody na sulc 4 nožičky 2 kolena, top recepty /sulc

Suroviny:
koleno vepřové, bobkový list, pepř, koření nové koření, kunovjanka, pepř

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu