Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní uzené na kyselém zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

19. 11. 2009 17:06

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 772 kJ / 902 kcal
Bílkoviny6,40 g
Tuky84,53 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy21,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Protože jsem chtěla uzené udělat trochu jinak, tak jsem improvizovala a vyšlo to-mňam!Jako příloha byly Bosáky-drbáky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

eva hubova

31. 3. 2010 16:26

:-p:-p:yes:+17

Ivana79

31. 3. 2010 15:49

Bibi,zaujímavá diskusia pod tvojim receptom:-O,ja myslím že každý má v niečom pravdu.Jedlo to bude určite výborné,údené a kapusta idú k sebe:-p,jediné čo si tam neviem predstaviť,sú tie rajčiny.Ale rada to vyskúšam a keď bude chutiť,dám bod:-D

BILKOVAI

11. 3. 2010 19:08

Tak mám uloženo, brzy přijde na řadu:-))

aranosi

11. 3. 2010 16:35

Zelí mám moc ráda, ale dohromady s uzeným jsem ho nedělala vyzkouším.Posílám bodík:-K:yes:

Bibinka

26. 11. 2009 16:49

Micullko, jsem ráda, že sis vybrala můj recept a že jste si pochutnali. Manželovi nech pivíčko, až přijede z práce, lehko ho vyžunkne třeba před spaním a bude pak spát jako brouček;-):-DDíky:yes:

micullka

26. 11. 2009 13:44

Dnes jsem vařila a nemá to chybu:-p,jen jsem vynechala tymián, který dvakrát nemusím, jen přitel si stěžoval že nemůže dopít to pivo které zbylo, protože jel do práce.

samouk

20. 11. 2009 13:53

Bibinka - recept je bezvadný,foto k sežrání,vysvětlení pikantnosti logické a dostačující.

Antonie - dávat k české klasice nacíc k tzv.hotovce, Tabasco,Harrisu ap. je naprostý nesmysl.

Suzana - naprostý souhlas, ale s tím tady nic nenaděláte.Pořád to funguje.

Bibinka

20. 11. 2009 13:12

Ježkovo oči Mílo, tak to byla pochvala přímo od profesionálky:-Onóóó, tak toho si teda považuji a děkuji;-)

Míla

20. 11. 2009 12:49

Zbytečná skromnost Bibinko, věř, stačí se podívat a tečou mi sliny jako bernardýnovi. Byla jsem kuchařka v Praze superluxus restaurant, dneska už jsem jen jako hospdyně-kuchařka u pánů, ale tohle jídlo bylo a je vždycky NEJ!!!:-))

Bibinka

20. 11. 2009 12:35

Mílo, ne že by mě to nepotěšilo, ale prohlídla jsi všechny recepty:-?Tady je skvostů daleko větších, než je ten můj;-)a doufám, že to teda uvaříš, když jsi z toho tak nadšená, bude víkend, tak do toho...:-D

Míla

20. 11. 2009 12:24

Tak konečně pořádný jídlo. To je recept roku, Bibinko, to nemá chybu,klasika je klasika je to to nejlepší co tu je. Díky za krásný obrázek!!!!

Bibinka

20. 11. 2009 12:08

Holky jedny, co to vedete pod mým receptem za diskuzi:-D v pohodě;-)
Já mám za to, že tohle není až tak úkorně o těch bodech dal-nedal, uvařil-neuvařil;-)Žádná taková pravidla, jako že se MUSÍ (nemáme mus rádi)nejprve uvařit, pak hodnotit nemáme:-!a je fakt, že to jsou stránky zábavného typu o vaření, tak bych to ukončila, ať si každý boduje a hodnotí tak, jak to cítí, tudíš jak ten či onen chce:yes:
Vždyť nejde o život, ani se z toho nestřílí a chleba taky levnější nebude ne:-D:-D:-D

suzanna

20. 11. 2009 11:45

Simco, ale tys to sama napsala: "proč neudělat autorovi radost a nedat mu bod" a o tom to prave je....

Simona Skolakova

20. 11. 2009 11:28

Suzann,ty si se do toho opřela s vervou.:-)myslím,že si asi zas tak nerozumíme,přeci nebudu dávat bod autorovi,že je mi sympatický.Jde o recept a spousta receptů člověk zná.;-)A přesto si myslím,že kolikrát může být recept obodovaný,vyzkoušený a přesto se to nepovede.Takže já bych to tak přísně nehodnotila.:-))

suzanna

20. 11. 2009 11:06

Simco, v tohle s tebou nesouhlasim. Pokud nekomu chci udelat radost a recept se mi libi, tak to muzu napsat do komentare, pochavalit, polichotit a pod. Ale nebodovat. Myslela jsem, ze funkci bodu je poukazat na vyjimecne dobre recepty, ktere chutnaji vetsi mase lidi, a proto se da rict, ze jsou TOP (kazdy jazyk jina chut). A ne ze s nimi budu vyjadrovat sympatie k autorovi....

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kyselé zelí recept kyselé zelí jak uvarit zeli uzene na zeli uzene v zeli jak uvařit kyselé zelí kysele zeli recepty kyselé zelí s uzeným kyselé zelí nejlepší recepty uzené zelí uzené a zelí pikantní zelí kyselé zelí a uzeným uzená žebra na zelí recept na kyselé zelí jak správně uvařit kyselé zelí moravské uzené maso recept kysele zeli zelí kyselé zelí uzené

Suroviny: uzené moravské, slanina anglická, zelí kysané, rajče, cibule, bobkový list, tymián, pepř, koření nové koření, kmín celý, pepř mletý, sůl, olej, pivo světlé

TopRecepty.cz

Pikantní uzené na kyselém zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYm8