Pikantní uzené na kyselém zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 772 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 84,53 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 21,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Protože jsem chtěla uzené udělat trochu jinak, tak jsem improvizovala a vyšlo to-mňam!Jako příloha byly Bosáky-drbáky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2010 17:26



31. 3. 2010 16:49
Bibi,zaujímavá diskusia pod tvojim receptom
,ja myslím že každý má v niečom pravdu.Jedlo to bude určite výborné,údené a kapusta idú k sebe
,jediné čo si tam neviem predstaviť,sú tie rajčiny.Ale rada to vyskúšam a keď bude chutiť,dám bod



11. 3. 2010 20:08
Tak mám uloženo, brzy přijde na řadu

11. 3. 2010 17:35
Zelí mám moc ráda, ale dohromady s uzeným jsem ho nedělala vyzkouším.Posílám bodík


26. 11. 2009 17:49
Micullko, jsem ráda, že sis vybrala můj recept a že jste si pochutnali. Manželovi nech pivíčko, až přijede z práce, lehko ho vyžunkne třeba před spaním a bude pak spát jako brouček
Díky



26. 11. 2009 14:44
Dnes jsem vařila a nemá to chybu
,jen jsem vynechala tymián, který dvakrát nemusím, jen přitel si stěžoval že nemůže dopít to pivo které zbylo, protože jel do práce.

20. 11. 2009 14:53
Bibinka - recept je bezvadný,foto k sežrání,vysvětlení pikantnosti logické a dostačující.
Antonie - dávat k české klasice nacíc k tzv.hotovce, Tabasco,Harrisu ap. je naprostý nesmysl.
Suzana - naprostý souhlas, ale s tím tady nic nenaděláte.Pořád to funguje.
Antonie - dávat k české klasice nacíc k tzv.hotovce, Tabasco,Harrisu ap. je naprostý nesmysl.
Suzana - naprostý souhlas, ale s tím tady nic nenaděláte.Pořád to funguje.
20. 11. 2009 14:12
Ježkovo oči Mílo, tak to byla pochvala přímo od profesionálky
nóóó, tak toho si teda považuji a děkuji


20. 11. 2009 13:49
Zbytečná skromnost Bibinko, věř, stačí se podívat a tečou mi sliny jako bernardýnovi. Byla jsem kuchařka v Praze superluxus restaurant, dneska už jsem jen jako hospdyně-kuchařka u pánů, ale tohle jídlo bylo a je vždycky NEJ!!!

20. 11. 2009 13:35
Mílo, ne že by mě to nepotěšilo, ale prohlídla jsi všechny recepty
Tady je skvostů daleko větších, než je ten můj
a doufám, že to teda uvaříš, když jsi z toho tak nadšená, bude víkend, tak do toho...



20. 11. 2009 13:24
Tak konečně pořádný jídlo. To je recept roku, Bibinko, to nemá chybu,klasika je klasika je to to nejlepší co tu je. Díky za krásný obrázek!!!!
20. 11. 2009 13:08
Holky jedny, co to vedete pod mým receptem za diskuzi
v pohodě
Já mám za to, že tohle není až tak úkorně o těch bodech dal-nedal, uvařil-neuvařil
Žádná taková pravidla, jako že se MUSÍ (nemáme mus rádi)nejprve uvařit, pak hodnotit nemáme
a je fakt, že to jsou stránky zábavného typu o vaření, tak bych to ukončila, ať si každý boduje a hodnotí tak, jak to cítí, tudíš jak ten či onen chce
Vždyť nejde o život, ani se z toho nestřílí a chleba taky levnější nebude ne



Já mám za to, že tohle není až tak úkorně o těch bodech dal-nedal, uvařil-neuvařil



Vždyť nejde o život, ani se z toho nestřílí a chleba taky levnější nebude ne



20. 11. 2009 12:45
Simco, ale tys to sama napsala: "proč neudělat autorovi radost a nedat mu bod" a o tom to prave je....
20. 11. 2009 12:28
Suzann,ty si se do toho opřela s vervou.
myslím,že si asi zas tak nerozumíme,přeci nebudu dávat bod autorovi,že je mi sympatický.Jde o recept a spousta receptů člověk zná.
A přesto si myslím,že kolikrát může být recept obodovaný,vyzkoušený a přesto se to nepovede.Takže já bych to tak přísně nehodnotila.



20. 11. 2009 12:06
Simco, v tohle s tebou nesouhlasim. Pokud nekomu chci udelat radost a recept se mi libi, tak to muzu napsat do komentare, pochavalit, polichotit a pod. Ale nebodovat. Myslela jsem, ze funkci bodu je poukazat na vyjimecne dobre recepty, ktere chutnaji vetsi mase lidi, a proto se da rict, ze jsou TOP (kazdy jazyk jina chut). A ne ze s nimi budu vyjadrovat sympatie k autorovi....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Zapečené rohlíky
Přidáno před 49 minutami

Vepřové roládky s kedlubnou a žampiony
Přidáno před 1 hodinou

Mechový dort na plech
Přidáno před 5 hodinami

Pollo con Molle
Přidáno před 6 hodinami

Lehce pikantní zeleninová směs s rýží
Přidáno před 7 hodinami

Květák ve sladké chilli omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Thajská smažená rýže s krevetami a pikantní zálivkou
uvařil/a ing.zdenek.trojan@seznam.cz
před 13 minutami

Rychlá smetanová pepřová omáčka
uvařil/a kucharka-pekarka
před 1 hodinou

Květáková polévka II
uvařil/a Ivetapos
před 1 hodinou

Křenová pikantní pomazánka
uvařil/a Lucieva
před 1 hodinou

Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
uvařil/a Fitulka
před 2 hodinami

Domácí kečup
uvařil/a Alue444
před 3 hodinami

Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup
uvařil/a Gabriell
před 3 hodinami

Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
uvařil/a Ronnykush
před 3 hodinami


Šunkofleky
uvařil/a Janek12
před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: kyselé zelí recept kyselé zelí jak uvarit zeli uzene na zeli uzene v zeli jak uvařit kyselé zelí kysele zeli recepty kyselé zelí s uzeným kyselé zelí nejlepší recepty uzené zelí uzené a zelí pikantní zelí kyselé zelí a uzeným uzená žebra na zelí recept na kyselé zelí jak správně uvařit kyselé zelí moravské uzené maso recept kysele zeli zelí kyselé zelí uzené
Suroviny: uzené moravské, slanina anglická, zelí kysané, rajče, cibule, bobkový list, tymián, pepř, koření nové koření, kmín celý, pepř mletý, sůl, olej, pivo světlé
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
37 názorů