Krevety se valí na Česko. Dva týdny si je můžete užít v desítkách restaurací, zkuste třeba krevetový koktejl s whisky
Třešňová marmeláda bez chemie: Na sladkou a létem vonící dobrotu potřebujete jen tři ingredience, chuť je božská
12 foto Hodnocení 5× Jak udělat jidáše? Připomínají Jidášovu zradu, ale jejich chuť je sladká jako med
Video Hodnocení 5× Jidáše naší babičky voněly máslem a medem: Svým tvarem připomínaly smotaný provaz
6 foto Hodnocení 1× Jak uplést jidáše? Poradíme jednoduchý postup na tradiční uzlík, ptáčka i hada
6 foto Hodnocení 9× Jakou mouku použít na jidáše? Poradíme hned několik možností, z čeho je upéct
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
12 foto Hodnocení 2× Velikonoce: Sladkosti mají své místo na svátečním stole i v košících koledníků
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
10 foto Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
4 foto Hodnocení 7× Velikonoční ptáčci z kynutého těsta: Poradíme jednoduchý způsob, jak je připravit
Jak na skvělé medové jidáše? Velikonoční pečivo pomazané medem má podle starých pověr chránit před hadím uštknutím
4 foto Hodnocení 158× Desatero rad na téma jidáše: Co patří do těsta, jak jidáše tvarovat a péct, čím je potírat
Univerzální velikonoční těsto: Nadýchané mazance, medové jidášky i sladkou rozinkovou vánočku zvládnete levou zadní
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
15 foto ROZHOVOR: Nepřišla jsem budovat kariéru, říká Kristína Nemčková, která odchází z nejlepší restaurace na světě
Rybí kuličky s rukolovým salátem s granátovým jablkem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Vareniste.cz 30 min