To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku: Skvělá letní pochoutka voní česnekem a tymiánem a snadno jí zvládne i kuchařský začátečník
12 foto Hodnocení 5× Jak udělat jidáše? Připomínají Jidášovu zradu, ale jejich chuť je sladká jako med
Video Velikonoce u babičky: Jidášky podle lidové tradice zajistí zdraví na celý rok. Jen je nesmíte zapomenout potřít medem
Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
6 foto Hodnocení 9× Jakou mouku použít na jidáše? Poradíme hned několik možností, z čeho je upéct
7 foto Hodnocení 35× Chyby při pečení jidášů: Propracovanost těsta je důležitější, než se může zdát
Pět tradičních velikonočních moučníků: Klasiku v podobě mazance doplní medové jidášky, vajíčka z perníku i boží milosti
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
9 foto Retro okénko: Adventní kalendáře se prodávaly i za socialismu. Byly však vzácností, vyráběly se třeba pro Tuzex
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy