KVÍZ: Vyznáte se v pečení cukroví? Otestujte se, zda víte, kdy připravit linecké a proč vosí hnízda počkají
První republika s Kristinou: Bramborová růže voní povidly a mákem a nejlépe chutná právě vytažená z trouby
15 foto Hodnocení 4× Příprava pokrmů na kontaktním grilu: Grilujte jednoduše bez ohně a bez sazí
11 foto Hodnocení 58× Podle čeho vybrat horkovzdušnou fritézu? Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit
11 foto Hodnocení 150× Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Poradíme, jak s fritézou správně pracovat
7 foto Hodnocení 142× Jak nastrouhat brambory na bramboráky? Hodí se ruční struhadlo či kuchyňský robot
Hodnocení 37× Časté chyby při používání ručního šlehače: Pokud je děláte taky, je načase přestat
10 foto Redakční výběr: 10 nejlepších vychytávek do kuchyně, které šetří peníze i čas. Tenhle rýžovar, strouhač i sekáček si zamilujete
6 foto Je rýžovar zbytečnost v kuchyni, nebo skvělý pomocník? Zjistili jsme za vás, co všechno umí a na kolik vás vyjde
Jak vybrat kráječ potravin: Důležitější než výkon jsou jiné parametry. Na co si dát pozor a kolik vás to bude stát?
12 foto Víte, jak správně uspořádat kuchyň, aby se v ní dobře vařilo, a co je to kuchyňský trojúhelník?
14 foto Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
Jak na hubnutí bez blbnutí: Pět rad, jak shazovat kila skoro bez námahy díky vodě, zelenině i vláknině
Farmář radí, jak poznat správně zralé švestky na povidla a jak je správně uvařit. Pomůže vařečkový test