Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Jak skladovat jahody? Pokud je během dvou dnů neplánujete zpracovat, dejte je zamrazit. To má ale svá pravidla
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Chicharrones aneb Chipsy z vepřových kůží: Mexická variace na naše škvarky nadchne nejen milovníky masa
Jak perfektně ohřát pečené kuře, aby maso zůstalo šťavnaté a kůže křupavá: Pomůže alobal i papírová utěrka
Hodnocení 82× Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Už nikdy nekupujte bazalku: „Nekonečnou rostlinu“ si díky snadnému triku vypěstujete i doma na okenním parapetu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků