Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
5 foto Hodnocení 14× Tlačenka: Víme, co si představit pod daným pojmem a jak tlačenku využít v kuchyni
Hodnocení 41× Ovocné placky nebo kůže jsou milovanou pochoutkou dětí. Poradíme, jak je udělat v sušičce
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Chicharrones aneb Chipsy z vepřových kůží: Mexická variace na naše škvarky nadchne nejen milovníky masa
Jak perfektně ohřát pečené kuře, aby maso zůstalo šťavnaté a kůže křupavá: Pomůže alobal i papírová utěrka
Hodnocení 90× Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Královské chutě: Průšvihář britské královské rodiny princ Andrew se spokojí s polotovary za 1 libru a miluje tenhle slaný koláč