Nejlepší recept na rybí filé zapečené se sýrem: Záleží na druhu ryby i na pořadí přidání jednotlivých surovin
Voňavé a křupavé řízky z bedly bez smažení a složitého postupu. O perfektní chuť se postará trouba a zajímavý trojobal
Jak na nejsnazší houbovou polévku se zeleninou: Voní lesem a kmínem a přípravu zvládne i kuchař amatér
Hodnocení 40× Ovocné placky nebo kůže jsou milovanou pochoutkou dětí. Poradíme, jak je udělat v sušičce
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Chicharrones aneb Chipsy z vepřových kůží: Mexická variace na naše škvarky nadchne nejen milovníky masa
Jak perfektně ohřát pečené kuře, aby maso zůstalo šťavnaté a kůže křupavá: Pomůže alobal i papírová utěrka
Hodnocení 87× Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Španělské smaženky torrijas ze staršího chleba: Voní medem, kořením a vínem a podle tohoto receptu je zvládnete levou zadní