Kůzlečí řízečky
Mezi méně často používané druhy masa patří kůzlečí, které je chutné a patří především ke svátkům jara. Maso předem naložíme do osoleného mléka, zbaví se tak svého charakteristického zápachu a poté jej obalíme v trojobalu a usmažíme. Podáváme s bramborovým salátem nebo kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kůzlečí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Qq8
Moje poznámka
Kůzlečí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Qq8
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 6 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 44 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 57 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 1 hodinou
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 1 hodinou
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 2 hodinami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 2 hodinami
Kilimandžáro
jahodp před 2 hodinami
BeBe střecha
jahodp před 2 hodinami
Suroviny:
mléko,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
citron
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.