Kůzlečí řízečky
Mezi méně často používané druhy masa patří kůzlečí, které je chutné a patří především ke svátkům jara. Maso předem naložíme do osoleného mléka, zbaví se tak svého charakteristického zápachu a poté jej obalíme v trojobalu a usmažíme. Podáváme s bramborovým salátem nebo kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kůzlečí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Qq8
Moje poznámka
Kůzlečí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Qq8
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 9 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 10 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 12 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 14 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 1 hodinou
Cuketová topinková směs
douver před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 2 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 3 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 4 hodinami
Bublanina
alenalentz před 5 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 6 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 6 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 8 hodinami
Suroviny:
mléko,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
citron
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.