Kůzlečí řízečky
Mezi méně často používané druhy masa patří kůzlečí, které je chutné a patří především ke svátkům jara. Maso předem naložíme do osoleného mléka, zbaví se tak svého charakteristického zápachu a poté jej obalíme v trojobalu a usmažíme. Podáváme s bramborovým salátem nebo kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kůzlečí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Qq8
Moje poznámka
Kůzlečí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Qq8
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Surimi salát
Sahula před 4 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 15 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 37 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 43 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 52 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 54 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 2 hodinami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 3 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 16 hodinami
Suroviny:
mléko,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
citron
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.