Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Karel Gott miloval pravý vídeňský řízek: Připravte si ho tak, jak ho měl Mistr nejraději, křupavý a šťavnatý
Kam o víkendu: Do Řevnic se sjedou foodtrucky, v Radotíně oslavíte Havelské posvícení a putovat můžete i za burčákem
6 foto Hodnocení 70× Jak připravit červené zelí? Je skvělé jako příloha a hodí se do osvěžujících salátů
Chutnou polévku lze uvařit i za třicet korun. Porce klasické kmínové vás přijde jen na necelé tři koruny
5 foto Hodnocení 53× Jak upéct snadno bublaninu? Jednoduchý postup pro různé druhy ovoce vás naučíme podle videa
Hodnocení 12× Jak uvařit brambory “na loupačku”? Jednoduché jídlo našich babiček chutná výborně i nám
Hodnocení 53× 7 ředkvičkových pomazánek: Jsou jednoduché, rychlé, levné, plné vitamínů a výborně chutnají
Rumfordská polévka z brambor, krup, hrachu a chleba kdysi zabránila hladomoru. S česnekem chutná fantasticky
Valašská lepiduša: Bramborová specialita s mákem a povidly potěší milovníky sladkého a vyjde na pár korun
Hodnocení 12× Jaké jídlo uvařit, když je málo času a v lednici zůstaly knedlíky z předchozího dne? To je snadné - přece knedlíky s vajíčkem
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Hodnocení 16× Jak uchovat syrovou zeleninu v soli? Zeleninová směs vydrží až do další sezony a výborně dochutí naše polévky a další jídla
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík