Kam na kebab v Brně: V těchto podnicích si pochutnáte a za populární grilované maso zaplatíte kolem stovky
Zavařování podle zvěrokruhu: Víme, které znamení je expert na okurky, komu jdou marmelády a kdo má největší zásoby
Hodnocení 11× Jak uvařit brambory “na loupačku”? Jednoduché jídlo našich babiček chutná výborně i nám
Hodnocení 53× 7 ředkvičkových pomazánek: Jsou jednoduché, rychlé, levné, plné vitamínů a výborně chutnají
Rumfordská polévka z brambor, krup, hrachu a chleba kdysi zabránila hladomoru. S česnekem chutná fantasticky
Valašská lepiduša: Bramborová specialita s mákem a povidly potěší milovníky sladkého a vyjde na pár korun
Hodnocení 9× Jaké jídlo uvařit, když je málo času a v lednici zůstaly knedlíky z předchozího dne? To je snadné - přece knedlíky s vajíčkem
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Hodnocení 12× Jak uchovat syrovou zeleninu v soli? Zeleninová směs vydrží až do další sezony a výborně dochutí naše polévky a další jídla
Jak zužitkovat staré rohlíky: Zapečené s klobásou, nebo s vejci a sýrem jsou vynikající levnou večeří pro celou rodinu
Beton, Bavorák, Mozek i Žabí hlen: Recepty na koktejly, které frčely v socialismu, můžete otestovat i dnes