Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
9 foto Hodnocení 1× Semínka ve sladké a slané kuchyni konzumujeme syrová, pražená, naklíčená i mletá
8 foto Hodnocení 4× Lněné semínko je nezbytnou součástí většiny druhů chleba a celozrnného pečiva
14 foto Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Hodnocení 4× Není klíček jako klíček aneb jak nakličovat semena tvořící gel. Kromě řeřichy sem patří rukola, len a semínka chia
Hodnocení 4× 7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
15 foto Prostřeno vás pošle na cestu kolem světa: Marocký Tajine vystřídá wagyu steak. A víte, jak se správně dělá caesar salát?
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari
Jídelní rozmary slavných: Charlie Chaplin miloval obyčejné palačinky a tenhle slaný koláč s hovězím masem