Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Lída Baarová měla ráda chlebíčky od Paukerta, později hladověla a jedla jen tři jablka denně, aby měla dokonalou postavu
Hodnocení 30× Lotus tiramisu do skleničky: Tato jednoduchá a rychlá dobrota vás naprosto okouzlí
Video Hodnocení 12× Lotus tiramisu ve skleničce vypadá i chutná luxusně. Postup ukážeme ve videonávodu
Hodnocení 20× Jak upéct pravý cheesecake? Žádný slaný sýrový dort, nýbrž sladký dezert se sušenkami a náplní
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo