Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
4 foto Hodnocení 384× 7 receptů na lokše: Tradiční bramborové placky úžasně chutnají nasladko i naslano
21 foto Sedm pokrmů, které nesmí chybět na svatomartinském menu: Hustý kaldoun, pečená drůbež nebo křehké rohlíčky
6 foto Hodnocení 2× Desatero rad na téma svatomartinské menu: Pečená husa, mladé víno a báječné rohlíčky
Lokše z tvarohového těsta jsou neskutečně vláčné a jemné, stačí na ně jen pár ingrediencí a hotové jsou za chvíli
40 foto Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
6 foto Hodnocení 183× Na čem péct lokše? Placky z bramborového těsta připravujeme pouze ze tří surovin
6 foto Hodnocení 249× Kterou mouku použít na lokše? Oblíbené bramborové placky známe od našich babiček
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Obyčejná, ale skvělá jídla z brambor: Zapečená kaše, staročeské lokše nebo pizza z bramborového těsta chutnají skvěle
Hodnocení 647× Jak nejlépe použít sádlo, které se vypeklo z husy nebo kachny? Máme několik možností, inspiraci najdeme v radách našich babiček
Staročeské placky lokše jako dokonalá přílohou k huse, kachně i ke kuřeti. Jsou levné, dobré a příprava je snadná
Video Hodnocení 224× Bramborové placky lokše patří k oblíbeným pochoutkám. Jak je dobře rozválet a upéct, poradí názorné video
Hodnocení 16× Nejoblíbenější recepty a jídla ze slovenské kuchyně. Znáte kapustnicu, živáňskou nebo pagáče?
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách
Sýrovo-kuřecí placičky: Nádherně šťavnaté a na povrchu mírně křupavé placičky jsou úžasně aromatické díky správnému sýru
Jídelní rozmary slavných: Justin Bieber snídá vejce a miluje boloňskou omáčku s jednou zvláštní přísadou. Takhle ji připravuje