Margotkové kuličky voní rumem a kokosem: Aneta Vignerová ukázala postup i skvělý fígl s čokoládou pro snadné obalení
Rychlá tvarohová štóla podle Josefa Maršálka: Měkká je i bez odležení, voní po citronu a snadno se dělá
Video Hodnocení 21× Jak připravit grilované makrely? Bylinková marináda dodá rybě dokonalou chuť
Jednoduchá pomazánka z uzené makrely: Důležitý je výběr ryby, s hořčicí a majonézou pomazánka chutná nejlépe
5 foto Hodnocení 41× Jak udělat pomazánku z uzené makrely? Skvělá volba na chlebíčky i k rychlé večeři
9 foto Hodnocení 20× Jak grilovat makrely? Poradíme, jak zvládnout přípravu lahodné ryby krok za krokem
9 foto Hodnocení 25× Jak připravit makrelu? Báječně chutná grilovaná, uzená nebo také v pomazánce
Pomazánka z uzené makrely je snadná na přípravu, má skvělou a výraznou chuť, přitom ji vyrobíte jen za pár korun
Jak grilovat makrelu? Správně ji nařízněte, naložte na chvíli do bylinkové marinády a grilujte nejprve kůží dolů
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!
Hodnocení 111× Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
Holka u plotny radí: Tvarohový závin à la štola zvládneme snadno a chutí nám připomene sváteční moučník
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
38 foto Znovuzrození Zlatého Kříže se podařilo: Slavné lahůdkářství nabízí klasiku i novinky. Tradice je důležitá, říká provozní Mayer