Staré hrušky můžete využít nejen do koláče. Udělejte z nich lahodný med, pikantní čatní, výborné smoothie nebo omáčku k masu
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky? Pro skvělou chuť a dokonalou konzistenci stačí přidat jednu ingredienci
Chicharrones aneb Chipsy z vepřových kůží: Mexická variace na naše škvarky nadchne nejen milovníky masa
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
13 foto Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem
5 foto Hodnocení 26× Makovec bez vajec: Upečte jednoduchý a rychlý moučník, snadný i pro začátečníky
9 foto Josef Maršálek se od Terezy Bebarové učil připravit zdravý makovec: Pozor na použití sněhu, varuje cukrář
Jídelní rozmary slavných: Zpěvák Sting si na turné vozí vlastního kuchaře, neodolá čokoládě a rád si dopřává makrobiotické moučníky
Hodnocení 9× Co dobrého upéct ze špaldové mouky? Vyzkoušejte rychlý makovníček s hruškami nebo celozrnné ovocné koláče
Hodnocení 36× Jak upéct nejlepší makovec s vůní skořice, vanilky a citronu. Vláčný a rychlý makovec s jablky a další oblíbené recepty
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit