Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
8 foto Hodnocení 7× Časté chyby při nakládání masa: Nevěřte tvrzení, že čím více koření, tím lépe
7 foto Hodnocení 77× Jak upravit kančí kýtu? Poradíme několik triků, jak dosáhnout dokonalé chuti
Hodnocení 65× Mořidel na zvěřinu je několik druhů. Vyberte si, které vám nejvíce k naložení masa vyhovuje
Kokosové kuličky: Nepečené cukroví je krásně vláčné a voní rumem, brusinka či rozinka dodají šťavnatost