Moruše ve vlastní šťávě
Moruše obsahují spousta vitamínů a minerálů. Pokud máte bohatou úrodu, zkuste je jednoduše zavařit. Takto zavařené jsou opravdu výtečné, budou chutnat na lívancích, pudinku, ovesné kaši nebo v náplni moučníku. Klidně i jen tak, když člověka honí mlsná!
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moruše ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGY6
Moje poznámka
Moruše ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGY6
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 16 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 25 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 2 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 8 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 8 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 9 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 9 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 10 hodinami
Tématické fráze:
moruše recepty,
recept na moruši,
moruše recept,
zavařené moruše,
moruse-recepty,
recepty z moruše,
moruše,
recepty z morusi,
omniovka,
moruše - co s nimi,
recept s moruše,
omniovky,
moru?e zava
Suroviny:
moruše,
cukr krystal
Komentáře (9)
Zavařené jsou výborné, chuť mě velice mile překvapila. Ty bílé jsou maličko méně výrazné chuti, ale asi bych je zavařila také tak.