KVÍZ: Víte, jak připravit dokonalé škvarky a jemné sádlo? Otestujte si, jestli volíte správný postup a znáte všechny triky
Iva Kubelková si postavu udržuje trikem, který používá už 25 let: Díky tomu si můžu dopřát, co chci, kdy chci, říká moderátorka
Pečeme s Kamilou: Svatomartinské rohlíčky s marmeládou a ořechovou nádivkou krásně voní, obalené v cukru chutnají božsky
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
7 foto Hodnocení 98× Jak na přípravu sladkokyselého nálevu? Hodí se na okurky, papriky i čalamády
6 foto Hodnocení 7× Už vás nebaví klasický okurkový salát s octovou zálivkou? Máme pro vás zajímavé variace
Houby ve sladkokyselém nálevu neboli houby s octem: Do kulajdy se hodí více než sušené a jsou skvělé i jako příloha místo okurek
Hodnocení 87× Papriky s hlávkovým zelím naložené ve sladkokyselém nálevu: Připravte sklenice plné skvělé chuti
Hodnocení 19× Kozí nebo beraní rohy ve sladkém nálevu s rozinkami: Tento recept doporučujeme vyzkoušet
4 foto Hodnocení 62× Desatero rad na téma čalamáda: Jak zavařit báječnou směs zeleniny, plnou chutí a barev
5 foto Hodnocení 119× Desatero rad na téma zavařování okurek: Křupavé a kořeněné okurky s námi snadno zvládnete
Hodnocení 114× Jak připravit nálev na okurky? Se správně dochuceným lákem budou vaše nakládačky nepřekonatelné
Znojemský nálev na okurky: Základem je správný poměr vody, octa a cukru, lehce pikantní chuť dodá křen
Kopr ve sladkokyselém nálevu: Klasický recept s cukrem, octem a solí je snadný na přípravu a zvládne jej každý
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Hodnocení 11× Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Hodnocení 92× Jak sterilovat ve sladkokyselém nebo slaném nálevu. Některé způsoby jsou jednoduché
Hrnkové rybízové muffiny jsou vláčné díky jogurtu a jemně voní skořicí. Hotové jsou za chvíli a zvládne je i začátečník