Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
14 foto Hodnocení 12× Jak využít játra v kuchyni? Inspirujte se výběrem pochoutek připravených z jater
11 foto Hodnocení 15× Sýrové pomazánky: Inspirujte se výběrem pomazánek na jednohubky i chlebíčky
15 foto Hodnocení 6× Hovězí maso: Bohatá inspirace z receptáře na lákavé pokrmy k obědu či k večeři
14 foto Hodnocení 6× Mrkev v naší kuchyni: Nesmí chybět při vaření slaných pokrmů i některých moučníků
10 foto Hodnocení 1× Šneky z listového těsta: Inspirujte se výběrem receptů na osvědčené chuťovky
14 foto Hodnocení Jaké jsou nejoblíbenější přílohy ze zeleniny? Tento výběr receptů vám dodá inspiraci
12 foto Hodnocení 3× Jak využít dýni v kuchyni? Připravte hřejivou polévku a rizoto nebo upečte moučník
11 foto Hodnocení 29× Co uvařit z květáku? Inspirujte se nejlepšími dobrotami z našeho receptáře
10 foto Hodnocení 2× Jak využít broskve v kuchyni? Inspirujte se výběrem z receptáře na báječné pokrmy
11 foto Hodnocení 3× Zavařené ovoce: Máme pro vás výběr z našeho receptáře na nejoblíbenější zavařeniny
Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm