Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Eintopf se zelím a slaninou: Podzimní vydatné jídlo se vejde do 100 Kč a bez problémů zasytí čtyřčlennou rodinu
Velikonoce v Německu: Na Zelený čtvrtek nesmí chybět zelená omáčka podobná špenátu. Víme, jak ji připravit!
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou: Obměna známé klasiky má lehce pikantní chuť a úžasně voní houbami
Ozdobte své terasy a lodžie jedlými plody. Poradíme, kde se dobře daří jahodám a co vyžadují rajčata či papriky