Vítězem Hell's Kitchen Česko se stal Kuba: Sympatický hromotluk neskrýval slzy, jeho manželka nechápala, jak to dokázal
Vítěz Hell's Kitchen Česko Kuba: Nebýt mé ženy, nedal bych to. Výhra padne na výbavu pro miminko, které čekáme, prozradil
RECEPT: Vánoční bramborový salát podle Karla Gotta chutná božsky a překvapí jednou netradiční ingrediencí
Video Hodnocení 8× Pomocí názorného videa zvládnete z odpalovaného těsta vytvořit mnoho krásných tvarů
11 foto Hodnocení 9× Švestkové knedlíky jsou hitem začínajícího podzimu. Z jakého těsta je máte nejraději?
4 foto Hodnocení 224× Jak se dělá krém do věnečků? Ani jednoho výběru báječného krému nebudete litovat
Video Hodnocení 8× Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN: Sypané tvarohem jsou dokonalé
5 foto Hodnocení 13× Jak udělat báječné odpalované těsto? Hravě jej zvládnete v 6 snadných krocích
5 foto Hodnocení 67× Jak se dělá krém do větrníků? I malé dítě ví, že větrník je plněný dvěma krémy
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
8 foto Hodnocení 153× Jakou mouku do ovocných knedlíků? Díky správné volbě budou výborné a nadýchané
10 foto Buchty po ránu: Francouzské větrníčky s krémem diplomat podle Josefa Maršálka jsou krásně křupavé a voní mandarinkami
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
5 foto Hodnocení 200× Jakou mouku na věnečky z odpalovaného těsta? Tradiční zákusek vás vrátí do dětství
8 foto Hodnocení 10× Odpalované těsto: Lze ho využít ve sladké i slané kuchyni. Přesvědčte se sami
Video Hodnocení 32× Jak připravit věnečky z odpalovaného těsta? Podle videa to zvládne úplně každý
8 foto Náš život s celiakií: Bezlepkové churros pro Áňu. Snadno se dělají a skvěle chutnají s čokoládovým krémem
8 foto Hodnocení 12× Chyby při přípravě odpalovaného těsta: Nenechte se zastrašit složitější přípravou
6 foto Hodnocení 6× Větrník ve tvaru dortu: Konečně pořádná porce moučníku pro milovníky větrníků
30 foto Lučina s medvědím česnekem podle Pavla Berkyho: Lahodná a jednoduchá pomazánka jen ze tří surovin
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky