Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
7 foto Hodnocení 20× Jak uvařit orzo s kuřecím masem? Zkuste méně známou těstovinu podobnou rýži
4 foto Hodnocení 111× Placky naan: Na nepostradatelnou součást indické kuchyně stačí pár ingrediencí
7 foto Hodnocení 3× Jaké maso je nejlepší na steaky? Základem dokonalého steaku je kvalitní hovězí
5 foto Hodnocení 36× Jak ohřívat řízky, aby zůstaly chutné a křupavé? Poradíme hned několik způsobů
4 foto Hodnocení 27× Koláče z pánve: Šetří čas i práci a přitom jsou stejně chutné jako koláče z trouby
9 foto Hodnocení 3× Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže
7 foto Hodnocení 29× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
11 foto Hodnocení 32× Jak otočit palačinky? Naučte se je obracet bez trhání a oslňte vaše strávníky
Hodnocení 61× Na jaké pánvi smažit bramboráky? Správná volba je důležitější, než by se mohlo zdát
Těhotnej kuchař radí, jak udělat z oschlého koláče znovu lahůdku. Stačí jen máslo, voda a pánev, říká slavný influencer
Hodnocení 107× Jak na to, aby se džem nekazil. Stačí se řídit jednoduchými pravidly a použít kvalitní ovoce
Hodnocení 72× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů
Pizza šneky jsou chuťovkou, kterou rychle připravíte z listového těsta. Provoňte je oreganem či rozmarýnem
Listy pampelišky lehce dochutí čerstvý salát nebo báječně doplní banánové smoothie. Jen je třeba vědět, kde a jak je sbírat
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí