Krupicové knedlíky podle Sandtnerky: Lehká a nadýchaná příloha, která se nerozvaří a je rychle hotová
Upečte si linecké s kakaovým krémem a mandlemi: Klasické cukroví voní čokoládou a marmeláda v něm vůbec nechybí
Farářské brambory: Levné jídlo z jednoho pekáče přichystáte snadno z pár běžných surovin. Chuť vylepší křupavá slanina
Video Luxusní pařížské rohlíčky: Osvědčený recept, díky němuž se stanou hitem vašeho svátečního stolu
Lahodné pařížské kostky: Zákusek jako z cukrárny připravíte snadno a rychle, pařížskou šlehačku uvařte den předem
Video Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Video Hodnocení 57× Jak připravit řezy šmórin? Lehký dezert s krémem a pařížskou šlehačkou je dokonalý
8 foto Hodnocení 49× Tajemství nejlepší pařížské šlehačky: Jeden krok v přípravě nesmíme nikdy vynechat
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Video Hodnocení 81× Pařížskou šlehačku si můžete jednoduše připravit. Postup ukážeme ve videonávodu
Kubánské řezy: Luxusní čokoládový dezert s pařížskou šlehačkou je vláčný, na jazyku se doslova rozplývá a božsky chutná
7 foto Hodnocení 72× Jak připravit pařížský krém. Skvěle se hodí na ořechové rohlíčky i do trubiček
8 foto Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
5 foto Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém
Pařížské rohlíčky jako cukroví s jemným krémem: S čokoládovou polevou jsou krásně vláčné a božsky chutnají
4 foto Hodnocení 35× Čokoládové dorty jsou velmi oblíbené: Víte, jaký je rozdíl mezi Sacherem, Harlekýnem a Paříží?
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky
Pařížská šlehačka korunuje nejeden zákusek. Připravte si tu nejlepší podle slavné cukrářky Mirky van Gils Slavíkové
Retro dezert: Upečte si pařížské rohlíčky jako z cukrárny! Dokonalá kombinace krému a křupavého těsta vás nadchne!
Hodnocení 446× Pařížskou šlehačku a pařížský krém zvládnete s našimi radami snadno. Víte, jak je od sebe rozpoznat?
Domácí majonéza z vařených vajec vylepší pomazánky i sváteční bramborový salát. Příprava je snadná a zvládne ji i začátečník
Jídelní rozmary slavných: Justin Timberlake cvičí proto, aby se mohl najíst. Miluje palačinky a tyhle těstoviny s humrem