Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Chlebová placka z trouby: Na pita chleba, foccaciu nebo naan stačí jen několik ingrediencí, nejdůležitější je teplota pečení
6 foto Hodnocení 2× Jak připravit pita chleby? Arabské chlebové placky můžete péct v troubě i na pánvi
Video VIDEO: Eliška testuje pražské kebabárny. Sázkou na jistotu je shawarma na Žižkově jen za 160 Kč
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
6 foto Středozemní kuchyně: Jak si doma připravit dokonalý gyros jako z řecké taverny? Pomůže cibule!
7 foto Velikonoční perníčky od PerníKáči: Podle receptu úspěšné perníkářky jsou hned měkké, krásně voní a povedou se každému
Dýňový cheesecake voní vanilkou a je vláčný. Jak ho nejlépe připravit, poradil semifinalista MasterChef Česko Pavel Berky
Žampiony s tvarůžkem v bramborovo-zeleninovém ďolíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 30 min