Vítězem Hell's Kitchen Česko se stal Kuba: Sympatický hromotluk neskrýval slzy, jeho manželka nechápala, jak to dokázal
Vítěz Hell's Kitchen Česko Kuba: Nebýt mé ženy, nedal bych to. Výhra padne na výbavu pro miminko, které čekáme, prozradil
RECEPT: Vánoční bramborový salát podle Karla Gotta chutná božsky a překvapí jednou netradiční ingrediencí
Cukrář Josef Maršálek radí: Kolik droždí použít na kilo mouky? Snadné pravidlo se dobře pamatuje, ale pozor na tyto chyby
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchané domácí bagety, které jsou výborné i druhý den? Stačí použít malý fígl s kynutím
Pečeme s Ivou: Úžasně voňavý chlebík z banánového těsta je pečený ve formě a každý jeho krajíček je zdobený skořicovou kresbou
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť
Panýrunk aneb panýr: Tahle finta při obalování řízků nebo sýru šetří kuchařům čas i peníze a hosté to ani netuší
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla