Spodní šuplík v lednici používá většina lidí úplně špatně. Tyhle potraviny tam nepatří, přesto, že je tam možná dáváte
Božské buchtičky s krémem podle Těhotnýho kuchaře: Dokonalý krém voní vanilkou a rumem a zjemněný je smetanou
Jak na kynuté skořicové šneky: Nadýchané pečivo, které provoní byt a mizí ze stolu rychleji než vychladne
Cukrář Josef Maršálek radí: Kolik droždí použít na kilo mouky? Snadné pravidlo se dobře pamatuje, ale pozor na tyto chyby
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchané domácí bagety, které jsou výborné i druhý den? Stačí použít malý fígl s kynutím
Pečeme s Ivou: Úžasně voňavý chlebík z banánového těsta je pečený ve formě a každý jeho krajíček je zdobený skořicovou kresbou
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť
Margot kuličky voní kokosem, rumem a čokoládou. Toto nepečené cukroví si zkrátka zamilujete, a přitom je hotové za chvíli
33 foto Velký test kebabů v Praze 2023: Kde dostanete čerstvé maso a kde za 170 Kč jen mražený polotovar? Suverénně vede Žižkov
Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné