Přesnídávka - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Brunch je anglické označení pro přesnídávku, jídlo, které se podává později ráno nebo časně dopoledne. Bývá vhodné jak na snídani, tak k obědu. Začíná se kávou nebo čajem, dále se podává dle výběru - vejce, šunka, sýr, pečivo, ovoce nebo zelenina.
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 7 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejen na italských sjezdovkách frčí horký Aperol: Zimní variantu populárního letního nápoje připravíme snadno i doma
V podzimní Sbírce potravin Tesco nabídne slevu 5 % na celý nákup jako poděkování za štědrost
Hitem letošního léta je marináda shiokoji. Skvěle ochutí saláty, omáčky i maso před grilováním