Přesnídávka - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Brunch je anglické označení pro přesnídávku, jídlo, které se podává později ráno nebo časně dopoledne. Bývá vhodné jak na snídani, tak k obědu. Začíná se kávou nebo čajem, dále se podává dle výběru - vejce, šunka, sýr, pečivo, ovoce nebo zelenina.
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více

Sýrová pomazánka se šunkou a uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami

Kuřecí směs s játry, pórkem a paprikou
Přidáno před 4 hodinami

Topinky se sýrovou pomazánkou a slaninou
Přidáno před 17 hodinami

Bramborák s lilkem
Přidáno před 18 hodinami

Javornický guláš z divokého kance
Přidáno před 18 hodinami

Bezlepkový ovocný koláč
Přidáno před 23 hodinami