Jak na maďarské lečo krok za krokem: Klíčem je zvolit správný poměr surovin, pak bude výsledek perfektní
Kuřecí plátek s broskví a sýrem: Někdejší hitovka restaurací se vrací v plné parádě a chutná opět skvěle
Krémové těstoviny s kuřecím masem: Šťavnaté kousky masa, restovaná zelenina a jemná omáčka jsou zárukou dokonalé chuti
Krkovička se zelím: Šťavnaté a jemně okořeněné vepřové maso skvěle dochutí zelí po staročesku s vyškvařenou slaninkou
7 foto Hodnocení 1× Jak tepelně upravit ředkvičky? Vynikající jsou pečené nebo restované na másle
5 foto Hodnocení 4× Jak připravit kuřecí přírodní plátek? Vykouzlete chutný oběd pro celou rodinu
7 foto Hodnocení 28× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
Hodnocení 106× Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou