Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
7 foto Hodnocení 55× Jak se dělá karamelizovaná cibulka? Snadný postup krok za krokem ocení začátečníci
Krémové těstoviny s kuřecím masem: Šťavnaté kousky masa, restovaná zelenina a jemná omáčka jsou zárukou dokonalé chuti
Krkovička se zelím: Šťavnaté a jemně okořeněné vepřové maso skvěle dochutí zelí po staročesku s vyškvařenou slaninkou
7 foto Hodnocení 2× Jak tepelně upravit ředkvičky? Vynikající jsou pečené nebo restované na másle
11 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě zeleniny: Při správném postupu nepřijde o výživové hodnoty
5 foto Hodnocení 9× Jak připravit kuřecí přírodní plátek? Vykouzlete chutný oběd pro celou rodinu
7 foto Hodnocení 34× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
Hodnocení 112× Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
32 foto Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci
Hrníčkové mléčné řezy: Nadýchaný korpus doplňuje tvarohovo-smetanová náplň, která je neuvěřitelně svěží a božsky chutná