Restované žampiony
Žampiony a máslo k sobě zkrátka pasují. Pokud při přípravě dodržíte postup, nepustí šťávu a budou tak akorát na skus. Když místo citronové šťávy použijete víno a přidáte čerstvé bylinky, vykouzlíte opravdovou lahůdku.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DG6B
Moje poznámka
Restované žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DG6B
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 53 minutami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 20 minutami
Celozrnné housky
Manik před 58 minutami
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 2 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Suroviny:
žampióny,
olej,
máslo,
pepř mletý,
sůl,
šťáva citronová,
tymián,
česnek,
petrželka zelená
Komentáře (3)
Na 1 díl oleje jsem dala 2 díly másla a ke konci jsem přidala na tenké půlměsíčky nakrájenou cibuli kterou máme moc rádi.
Přidávám foto a díky za opět něco jiného