Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule
Hodnocení 42× Co uvařit k obědu z cukety? Vyzkoušejte oblíbené placičky, pastýřskou cuketu nebo sekanou
Hodnocení 252× Jak uvařit lahodnou sýrovou omáčku na těstoviny? Rychlý a levný oběd potěší i děti
Jak na dokonalý buřtguláš? Chuť vylepší vývar nebo trocha rajského protlaku, záleží ale i na správném množství cibule
Fleky se zelím jsou rychlé a levné. Křehké měkké zelí plné šťávy a kousek opečené uzeniny dají těstovinám výraznou chuť
Hitem sociálních sítí jsou smažené skořicové rolky ze zbytků toastového chleba. Příprava je rychlá, chuť božská