Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
Lahodné jahodové tiramisu za pár minut: Voňavé ovoce a lahodný krém nadchnou každého milovníka skvělých moučníků
Retro okénko: Šťáva Pribinka stávala od dvou do 5 Kčs. Tekuté ovoce z Přibyslavi se hodilo do limonády i mléčného koktejlu
Hříšné trubičky cannoli: Jak doma připravit delikatesu ze sicilského harému? Zkuste to podle originálního receptu!
Jak na maďarské bramborové langoše: Podle originálního receptu jsou uvnitř krásně měkké a zvenku křupavé
10 faktů o meruňkách, které jste možná nevěděli: Tohle dietní ovoce podle Konfucia rozvíjí vědomosti. Jak je skladovat?
Mikulášská nadílka: Perníčky, které jsou hned měkké, připravíme během chvilky a díky těmto radám budou dokonalé