Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
7 foto Hodnocení 14× Jak dlouho se vaří ovocné knedlíky? Záleží na jejich velikosti i použitém těstě
Video Hodnocení 8× Jak servírovat palačinky? Poradíme několik způsobů, jak budou vypadat dokonale
Video Hodnocení 22× Jak připravit domácí moučkový cukr? Videonávod prozradí, jak snadno jde vyrobit
7 foto Hodnocení 9× Jak upéct rýžový nákyp? Připravte sladkou tečku, která vás chuťově vrátí do dětství
Video Hodnocení 26× Jak připravit dukátové buchtičky s krémem? Videorecept vás přenese zpět do dětství
7 foto Hodnocení 127× Desatero rad na téma palačinky: Z čeho připravit těsto a jak palačinky smažit
Hodnocení 58× Ovocné knedlíky jsou hitem letní sezóny. Jaké jsou druhy knedlíků a na co dát pozor při jejich přípravě
Hodnocení 59× Espuma je hitem v kuchařském názvosloví. Jedná se o pěnu, jejíž využití je velice široké. Výroba je snadná
Hodnocení 9× Jak připravit lepivou rýži? Poradíme, jak toho dosáhnout a k čemu se taková rýže hodí
Jak správně sušit houby? Důležitá je velikost plátků i teplota při sušení v troubě, babky a některé další druhy se ale k sušení nehodí
Vepřová panenka v slaninovo-bylinkovo-hořčičném kabátě a ragú z hlívy ústřičné Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 medanek 40 min