Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
6 foto Hodnocení 4× Sous-vide: Pomalým vařením ve vakuu si připravíte jídlo jako v luxusní restauraci
7 foto Finalista soutěže MasterChef Česko 2022 Ondřej Štol nám prozradil, jak dělá kuře na paprice. Skvělou chuť zajistí jeden krok navíc
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Sladké šišky jsou hitem Instagramu. Nepečené cukroví s cukrovou peřinkou chutná božsky a hotové je za deset minut
Retro okénko: Klasické jednohubky se salámem, sýrem i okurkou frčí pořád. Tyhle druhy patří mezi nejoblíbenější