Suroviny
Porce: podle velikosti plechu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 409 kJ / 3 683 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,30 g |
| Tuky | 138,80 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 520,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spadlá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99yz
Moje poznámka
Spadlá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99yz
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
spadlé těsto,
bucht,
polstarkova buchta,
recepty na bucht,
cremefresh,
buchta prošívaná deka,
mascapone,
propadnutá buchta,
tvarohové bucht,
retro buchta,
buchty z řeckého jogurtu,
buchta z pečené dýně,
co je cremefresh,
spadlá buchta tvaroh povidla,
tvarohove bucht,,
tvarohová bucht,
buchta z řeckého jogurtu,
recept bucht,
spadlé těsto disluze,
buchta fešák videorecepty
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
kypřící prášek,
kakao,
voda,
tvaroh,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr,
pudink vanilkový,
rum,
mléko
Komentáře (8)