Suroviny
Porce: podle velikosti plechu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 409 kJ / 3 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,30 g |
Tuky | 138,80 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 520,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spadlá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99yz
Moje poznámka
Spadlá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99yz
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 6 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 8 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 10 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 10 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 11 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 11 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 12 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 12 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
spadlé těsto,
bucht,
polstarkova buchta,
recepty na bucht,
cremefresh,
buchta prošívaná deka,
mascapone,
propadnutá buchta,
tvarohové bucht,
retro buchta,
buchty z řeckého jogurtu,
buchta z pečené dýně,
co je cremefresh,
spadlá buchta tvaroh povidla,
tvarohove bucht,,
tvarohová bucht,
buchta z řeckého jogurtu,
recept bucht,
spadlé těsto disluze,
buchta fešák videorecepty
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
kypřící prášek,
kakao,
voda,
tvaroh,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr,
pudink vanilkový,
rum,
mléko
Komentáře (7)