Pět jednoduchých buchet do 50 Kč: Perník, banánový chlebíček nebo limonádovou na plech si zamilujete. Hotové jsou raz dva
KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
8 foto Hodnocení 1× Co ochutnat ve Španělsku? Pod cizokrajnými názvy se skrývají opravdové dobroty
8 foto Hodnocení 2× Desatero o španělské kuchyni: Pokrmy ovlivňuje horko, moře a španělský temperament
Chcete sedět na sluníčku? Připlaťte si! Některé restaurace dostaly povolení účtovat zvláštní příplatek. A je toho víc
Španělská studená polévka gazpacho z rajčat příjemně osvěží i ochladí a s přidanými krutony i skvěle zasytí
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky
Španělská omeleta s bramborami podle Pavla Berkyho: Slavný kuchař prozradil, jak dodat bramborám výraznou chuť
Baskické chlebíčky pintxos nabízejí to nejlepší ze španělské kuchyně na jednom párátku! Takhle snadno se dělají
Velikonoce ve Španělsku: Stolům vévodí jehněčí, salámy i speciální zdobený moučník. Jak jej připravit?
Nejlepší dip k nachos je guacamole: Jak jej dochutit, aby chutnal božsky, a jaká do něj vybrat avokáda?