Jak připravit tu nejlepší česnečku: O výrazné vůni a chuti rozhoduje vývar a správný moment přidání česneku
Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
4 foto Hodnocení 17× Jak na skvělou omáčku ke španělskému ptáčku? Vyzkoušejte smetanovou variantu
Falešný španělský ptáček: Stejná chuť jako oblíbená klasika, ale za mnohem kratší dobu. Nic nerolujete, vše jen pokrájíte
6 foto Hodnocení 45× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
6 foto Hodnocení 21× Jaké maso vybrat na španělské ptáčky? Výborné jsou z hovězího i vepřového masa
6 foto Hodnocení 7× Desatero rad na téma španělský ptáček: Jeden název pro mnoho variací plněného závitku
6 foto Hodnocení 60× Rozlítaní ptáčci chutnají jako ty španělské: Víte, jaký je mezi nimi rozdíl?
18 foto Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace
7 foto Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
7 foto Večer budou v pořadu Prostřeno létat španělští ptáčci. Připravte si ty poctivé prvorepublikové
Dýňová polévka: Stačí na ni jen pár surovin, krásně prohřeje a podle našeho receptu je navíc snadná na přípravu
Přehledný manuál: Jak správně skladovat potraviny, abyste ušetřili peníze i čas. Tyhle jednoduché zásady fungují pro všechny
V akci: Vánoce za hubičku? Majonéza, vejce, olej, Salko či okurky jsou teď k mání za výrazně nižší ceny